Vind præmier online

Er du på jagt efter fede præmier på nettet hvor du enkelt og let kan deltage i konkurrencer og vinde fede præmier? Så er du kommet til det helt rette sted. Konkurrence Sentralen er internettets midtpunkt for danske konkurrencer på nettet og stedet hvor du kan vinde præmier online ved at deltage i konkurrencer helt gratis.

Vi opdaterer hjemmesiden ugenligt og til tider dagligt, så du ikke går glip af den seneste og bedste konkurrence og de bedste præmier på nettet.

UDVALGT KONKURRENCE

Telmore udlover et gavekort til Magasin på 3000dkk til brugere der samtidigt vil ringes op med gode tilbud.

Deltag og vind fede præmier

Her finder du et udvalg af konkurrencer på nettet som du kan deltage i og dermed være med i lodtrækningen om fede præmier, helt gratis! Det eneste du skal gøre er at følge vores link til konkurrencesiden og opfylde deres krav samt accepterer konkurrencenbetingelserne, så er du med i lodtrækningen.

deltag i konkurrencen om et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Test din hudtype og vind 5.000 kr. til REMA 1000

Test din viden om din hudtype og være med i konkurrencen om et gavekort til REMA 1000 på 5000 kroner.

Vinderne får direkte besked og offentliggøres på www.cancer.dk/vind. Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter konkurrencen slutter d. 2. august 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 07-06-2020.

Vind den nye Yaris Hybrid til en værdi af over 220.000 kr. og friheden til at lade op, mens du kører.

Vind den nye Yaris Hybrid

Frihed er, når du vælger at køre hybrid og ikke skal standse for at lade bilen op. Den frihed får du forærende med den nye Yaris Hybrid. For den lader op, mens du kører. Og det er frihed værd at vinde.

Den nye Yaris kommer til Danmark i løbet af efteråret i en helt ny udgave. Det fejrer Toyota med en sjov konkurrence, hvor du kan vinde den helt nye generation Yaris Hybrid og andre flotte præmier.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 19-06-2020.

Deltag i Telmores store sommerkonkurrence

Vind 1 års gratis bredbåd

Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år. Kan du finde de matchen Boxer-par inden 2 minutter i Boxers store vendespil? Så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde gratis Boxer Bredbånd i et helt år!

Den 1. juli og den 1. august trækkes 3 vindere blandt alle, der har klaret spillet indenfor de 2 minutter. Vinderne får direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Boxer.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-07-2020.

Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne og få et unikt tilbud

Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Hvor meget ved du og danskernes økologiske madvaner?

Du skal blot svare på 3 spørgsmål, og så er du med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne.

Der trækkes en vinder hver måned i hele 2020, så chancen for at du vinder 3 måltidskasser fra Aarstiderne er endnu større end ved andre konkurrencer med samme antal deltagere.

Alle deltagere får et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Deltag i konkurrencen

Der trækkes en vinder hver måned.

Tilmeld dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Adano robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr.

Tilmeld Harald Nyborgs nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 3000 kr.

Hos Harald Nyborg er der altid lave priser og du har nu muligheden for at vinde et lækker robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr.

Vil du vinde et gavekort på 3000 kr.? Så skal du blot tilmelde dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og så er du automatisk med i konkurrencen.

Det bliver ikke nemmere.

Deltag i konkurrencen

Der trækkes en vinder hver måned.

Vind et hotel og kroophold

Vind et hotel & kroophold

Nu har du chancen for at vinde et lækkert hotel og kroophold for 2 personer. Alt du skal gøre er at deltage i skrabespillet og krydse fingre for at du er den heldige vinder!

Vind et hotel & kroophold – og få samtidig et godt tilbud af Northguard.

Præmien inkluderer 1 overnatning for 2 personer samt morgenmad. Der kan frit vælges mellem 350 destinationer i Danmark. Der findes 2 heldige vindere når konkurrencen slutter.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-06-2020.

Vær med i konkurrencen om is for 2000 kr. Du er med i konkurrencen, når du tilmelder dig Arrivas nyhedsbrev.

Saml puslespil og vind 2500 kr.

Svar på spørgsmålet, saml puslespillet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 2500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arriva.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-08-2020.

vind 10.000 kr. til et byggemarked

Bestil et Salgstjek, og vind en iPad Pro

Denne konkurrence adskiller fra andre, ved at du skal bestille et salgstjek for at være med i lodtrækningen.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg.

Bestil Salgstjek inden 16. august 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 28-06-2020.

Vind præmier på nettet

Konkurrence Sentralen er konkurrencernes midtpunkt og stedet hvor du finder de bedste konkurrencer med de fedeste præmier som du kan vinde. Chancen for at vinde i én af de mange konkurrencer på siden afhænger af antallet deltagere på den enkelte konkurrence. I nogle konkurrencer gives der flere præmier og du har dermed flere vinderchancer. Andre konkurrencer har månedlige vindere og du kan med en enkelt deltagelse få vinderchance hver eneste måned resten af året ud. 

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.