Vind penge

Hjem/Konkurrencer/Vind penge
Vind penge2020-07-10T05:43:33+00:00

Vind penge gratis

Penge er godt at have og her på siden finder du konkurrencer hvor du kan vinde penge. Det er gratis at deltage og du kan til enhver tid afmelde dig fra de tilbud du får ved registering på en konkurrence.

For at deltage i konkurrencer hvor du kan vinde penge eller gavekort skal du minimum være 18 år gammel og have fast bopæl i Danmark. Du skal også accepterer de konkurrencebetingelser som er oplyst i konkurrencen samt give den information som konkurrencen kræver.

Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne, det eneste du skal opgive er dine kontaktoplysninger, så som telefonnummer eller e-mail adresse, så konkurrenceafholder kan kontakte dig med gode tilbud og kampagner, dette er et krav for at deltage i en konkurrence og måden konkurrencerne sponsoreres på.

Tak fordi du vil deltage i vores sommer-vendespil, hvor du kan vinde et års gratis Boxer Bredbånd (værdi 2.868 kr.)

Alle online konkurrencer

Herunder finder du alle online konkurrencer som vi har fundet på nettet som du kan deltage i helt gratis. Du kan blive den næste vinder, det eneste du skal gøre er at deltage i en vilkår konkurrence også er du med i lodtrækningen om fede præmier.

Bestil et Salgstjek, og vind 10.000 til byggemarked

Bestil et Salgstjek, og vind en iPad Pro

Denne konkurrence adskiller fra andre, ved at du skal bestille et salgstjek for at være med i lodtrækningen.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg.

Bestil Salgstjek inden 16. august 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 28-06-2020.

Vind den nyeste Iphone

Det er almindeligt, at det at lide et af de revolutionerende mærker som iPhone-enheder ofte og søge efter det er en naturlig ting. Mennesker, som alle søger i lang tid at have et brand som Apple i din hånd, kan benytte sig af denne fremragende mulighed. Som vi alle ved, interessen for at få ikke overlades fra nogen. Så fyre gør dig klar til denne fantastiske chance for at vinde iPhone X fra Republic Labs 4. årlige iPhone X Giveaway! Ja, i belønningens navn vil vi gerne give et begrænset antal splinternye iPhone til de heldige vindere. For at få fat i denne store chance kan du følge nedenstående betingelser og ansøge om den.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-05-19T09:58:21+00:00

Hvis du er den heldige vinder af en konkurrence så vil du altid få direkte besked fra konkurrence afholder. I nogle tilfælde vil vinderen af en konkurrence også blive publiceret på konkurrence afholderens hjemmeside og sociale medie, dette står beskrevet i konkurrence betingelserne som du skal acceptere for at deltage i enhver konkurrence.

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-05-12T13:43:21+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne. Du skal blot udfylde felterne og accepterer de pågældende konkurrence betingelser for den enkelte konkurrence også er du med i lodtrækningen om den præmie der udloddes i konkurrencen.

Hvem kan deltage i en konkurrence?2020-05-12T07:06:31+00:00

Alle kan deltage i konkurrencerne her på siden, du skal dog opfylde kravene til den enkelte konkurrence. De fleste af konkurrencerne har et alders- og bopælskrav. Du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne.

Skal man betale Skat af præmier man vinder?2020-05-12T06:54:36+00:00

Når du vinder en konkurrence på nettet skal du ikke betale Skat af denne til Skattestyrelsen. Denne udgift skal afvikles af den som afholder konkurrencen og du får derfor alle præmier helt skattefrit, uden at skulle bekymre dig om Skat.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top