Vind et gavekort

Hjem/Konkurrencer/Vind et gavekort
Vind et gavekort2020-05-24T18:33:09+00:00

Vind et gavekort

Her kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde et gavekort i en konkurrence. Gavekort er bare én af mange forskellige præmier du kan vinde i de mange konkurrencer på vores hjemmeside.

At vinde et gavkort er næsten som at vinde penge, de er dog begrænset til specifikke steder hvor beløbet skal bruges. Gavekort er også én af de hyppigste gaver som gives når der nogen skal have en gave og du kan dermed sikre dig den næste gave hvis du er én af de mange gavekorts-givere.

For at deltage i en konkurrence om et gavekort, skal du være mindst 18 år gammel og bo i Danmark. Gavekortets beløb eller værdi står beskrevet ved den enkelte konkurrence sammen med konkurrencebetingelserne for den pågældende konkurrence.

Bestil et Salgstjek, og vind 10.000 til byggemarked

Alle online konkurrencer

Herunder finder du alle online konkurrencer som vi har fundet på nettet som du kan deltage i helt gratis. Du kan blive den næste vinder, det eneste du skal gøre er at deltage i en vilkår konkurrence også er du med i lodtrækningen om fede præmier.

Vær med i konkurrencen om is for 2000 kr. Du er med i konkurrencen, når du tilmelder dig Arrivas nyhedsbrev.

Vind 2000 kr. til Hjem-IS

Elsker du også is? Lige nu har du muligheden for at vinde et gavekort på 2000 kr. til Hjem-is i samarbejde med Arriva.

Vær med i konkurrencen om is for 2000 kr. Du er med i konkurrencen, når du tilmelder dig Arrivas nyhedsbrev.

Svar på spørgsmålet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 2000 kr. til Hjem-is.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-06-2020.

deltag i konkurrencen om et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Vind et gavekort til Matas

6 myter om modermærkekræft Test din viden, og vind Hvad ved du egentlig om modermærkekræft? Og kan du kende forskel på sandt eller falsk.

Test din viden om seks af de klassiske myter, og deltag i konkurrencen om et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Der trækkes to vindere i denne konkurrence.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 07-06-2020.

vind 10.000 kr. til et byggemarked

Vind 10.000 kr. til et byggemarked

Denne konkurrence adskiller fra andre, ved at du skal bestille et salgstjek for at være med i lodtrækningen.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg.

Bestil Salgstjek inden 28.Juni 2020

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 28-06-2020.

Deltag i konkurrencer om gavekort helt gratis

Der findes mange forskellige konkurrencer på nettet og her på siden finder du nogen af de mest populære, hvor du kan vinde gavekort. Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne, du skal blot følge instruktionerne der er på den pågældende konkurrence du ønsker at deltage i, så er du med i lodtrækningen om fede præmier og gavekort. Det kan føles helt fantastisk at vinde noget og når man i tillæg vinder noget man kan bruge til lige præcis det man ønsker, som man kan med et gavekort, så bliver det næsten ikke bedre. Konkurrencerne hvor du kan vinde et gavekort opdateres ugenligt, så det er en god idé at vende tilbage for at se om der skulle være en interessant konkurrence om et gavekort som du ønsker at deltage i.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-05-19T09:58:21+00:00

Hvis du er den heldige vinder af en konkurrence så vil du altid få direkte besked fra konkurrence afholder. I nogle tilfælde vil vinderen af en konkurrence også blive publiceret på konkurrence afholderens hjemmeside og sociale medie, dette står beskrevet i konkurrence betingelserne som du skal acceptere for at deltage i enhver konkurrence.

Hvornår trækkes vinderen?2020-05-13T09:03:18+00:00

Det fremgår ved hver konkurrence hvornår konkurrencen slutter og hvordan vinderen får besked. Dette finder du inde på konkurrence siden og i konkurrence betingelserne på den enkelte konkurrence.

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-05-12T13:43:21+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne. Du skal blot udfylde felterne og accepterer de pågældende konkurrence betingelser for den enkelte konkurrence også er du med i lodtrækningen om den præmie der udloddes i konkurrencen.

Hvem kan deltage i en konkurrence?2020-05-12T07:06:31+00:00

Alle kan deltage i konkurrencerne her på siden, du skal dog opfylde kravene til den enkelte konkurrence. De fleste af konkurrencerne har et alders- og bopælskrav. Du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne.

Skal man betale Skat af præmier man vinder?2020-05-12T06:54:36+00:00

Når du vinder en konkurrence på nettet skal du ikke betale Skat af denne til Skattestyrelsen. Denne udgift skal afvikles af den som afholder konkurrencen og du får derfor alle præmier helt skattefrit, uden at skulle bekymre dig om Skat.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.