Vind et gavekort

Hjem/Konkurrencer/Vind et gavekort
Vind et gavekort2020-07-10T05:15:58+00:00

Vind et gavekort

Her kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde et gavekort i en konkurrence. Gavekort er bare én af mange forskellige præmier du kan vinde i de mange konkurrencer på vores hjemmeside.

At vinde et gavkort er næsten som at vinde penge, de er dog begrænset til specifikke steder hvor beløbet skal bruges. Gavekort er også én af de hyppigste gaver som gives når der nogen skal have en gave og du kan dermed sikre dig den næste gave hvis du er én af de mange gavekorts-givere.

For at deltage i en konkurrence om et gavekort, skal du være mindst 18 år gammel og bo i Danmark. Gavekortets beløb eller værdi står beskrevet ved den enkelte konkurrence sammen med konkurrencebetingelserne for den pågældende konkurrence.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000 kr. til Magasin og bliv ringet op med et godt tilbud på mobiltelefoni

Alle online konkurrencer

Herunder finder du alle online konkurrencer som vi har fundet på nettet som du kan deltage i helt gratis. Du kan blive den næste vinder, det eneste du skal gøre er at deltage i en vilkår konkurrence også er du med i lodtrækningen om fede præmier.

deltag i konkurrencen om et gavekort til Matas på 500 kr. + en solcremepakke til en værdi af 315 kr.

Test din hudtype og vind 5.000 kr. til REMA 1000

Test din viden om din hudtype og være med i konkurrencen om et gavekort til REMA 1000 på 5000 kroner.

Vinderne får direkte besked og offentliggøres på www.cancer.dk/vind. Lodtrækningen finder sted umiddelbart efter konkurrencen slutter d. 2. august 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 07-06-2020.

Tilmeld dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Adano robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr.

Tilmeld Harald Nyborgs nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 3000 kr.

Hos Harald Nyborg er der altid lave priser og du har nu muligheden for at vinde et lækker robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr.

Vil du vinde et gavekort på 3000 kr.? Så skal du blot tilmelde dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og så er du automatisk med i konkurrencen.

Det bliver ikke nemmere.

Deltag i konkurrencen

Der trækkes en vinder hver måned.

Vær med i konkurrencen om is for 2000 kr. Du er med i konkurrencen, når du tilmelder dig Arrivas nyhedsbrev.

Saml puslespil og vind 2500 kr.

Svar på spørgsmålet, saml puslespillet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 2500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arriva.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-08-2020.

vind 10.000 kr. til et byggemarked

Bestil et Salgstjek, og vind en iPad Pro

Denne konkurrence adskiller fra andre, ved at du skal bestille et salgstjek for at være med i lodtrækningen.

EDC tilbyder et gratis Salgstjek, hvor du får svar på, hvad din bolig er værd, og overblik over din økonomi ved et salg.

Bestil Salgstjek inden 16. august 2020.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 28-06-2020.

Deltag i Telmores store sommerkonkurrence

Vind 1 års gratis bredbåd

Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år. Kan du finde de matchen Boxer-par inden 2 minutter i Boxers store vendespil? Så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde gratis Boxer Bredbånd i et helt år!

Den 1. juli og den 1. august trækkes 3 vindere blandt alle, der har klaret spillet indenfor de 2 minutter. Vinderne får direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Boxer.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-07-2020.

Deltag i konkurrencer om gavekort helt gratis

Der findes mange forskellige konkurrencer på nettet og her på siden finder du nogen af de mest populære, hvor du kan vinde gavekort. Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne, du skal blot følge instruktionerne der er på den pågældende konkurrence du ønsker at deltage i, så er du med i lodtrækningen om fede præmier og gavekort. Det kan føles helt fantastisk at vinde noget og når man i tillæg vinder noget man kan bruge til lige præcis det man ønsker, som man kan med et gavekort, så bliver det næsten ikke bedre. Konkurrencerne hvor du kan vinde et gavekort opdateres ugenligt, så det er en god idé at vende tilbage for at se om der skulle være en interessant konkurrence om et gavekort som du ønsker at deltage i.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-05-19T09:58:21+00:00

Hvis du er den heldige vinder af en konkurrence så vil du altid få direkte besked fra konkurrence afholder. I nogle tilfælde vil vinderen af en konkurrence også blive publiceret på konkurrence afholderens hjemmeside og sociale medie, dette står beskrevet i konkurrence betingelserne som du skal acceptere for at deltage i enhver konkurrence.

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-05-12T13:43:21+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne. Du skal blot udfylde felterne og accepterer de pågældende konkurrence betingelser for den enkelte konkurrence også er du med i lodtrækningen om den præmie der udloddes i konkurrencen.

Hvem kan deltage i en konkurrence?2020-05-12T07:06:31+00:00

Alle kan deltage i konkurrencerne her på siden, du skal dog opfylde kravene til den enkelte konkurrence. De fleste af konkurrencerne har et alders- og bopælskrav. Du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne.

Skal man betale Skat af præmier man vinder?2020-05-12T06:54:36+00:00

Når du vinder en konkurrence på nettet skal du ikke betale Skat af denne til Skattestyrelsen. Denne udgift skal afvikles af den som afholder konkurrencen og du får derfor alle præmier helt skattefrit, uden at skulle bekymre dig om Skat.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.