Vind en rejse

Uanset om du leder efter et par tid til at slappe af og slappe af, eller du er ved at dø til at tage din familie med på en tur, de aldrig vil glemme, at vinde en gratis ferie er en fantastisk måde at se verden (næsten) gratis på. Rejse konkurrencer kan ændre liv og udvide horisonter.

Nyeste konkurrencer

Her finder du konkurrencer hvor du kan vinde en rejse som hovedpræmien i en konkurrence. Det er gratis at deltage og du kan samtidig være med i lodtrækningen om andre fede præmier.

Vind et hotel og kroophold

Vind et hotel & kroophold

Nu har du chancen for at vinde et lækkert hotel og kroophold for 2 personer. Alt du skal gøre er at deltage i skrabespillet og krydse fingre for at du er den heldige vinder!

Vind et hotel & kroophold – og få samtidig et godt tilbud af Northguard.

Præmien inkluderer 1 overnatning for 2 personer samt morgenmad. Der kan frit vælges mellem 350 destinationer i Danmark. Der findes 2 heldige vindere når konkurrencen slutter.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 30-06-2020.

Vind en gratis rejse

Vil du vinde en udlandsrejse? Her på siden finder du konkurrencer og andre måder hvor på du kan vinde en rejse helt gratis. Hvis du vil tage en gratis tur til Italien, Caribien, Canada eller andre steder uden for Danmark, er dette stedet at starte. Vind gratis international rejse med disse konkurrencer!

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.