Vind en Iphone

Hjem/Konkurrencer/Vind en Iphone
Vind en Iphone2020-08-02T08:36:38+00:00

Vind en ny Iphone gratis

Brug for en ny Iphone? Her på siden kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde en helt ny Iphone 11 og andre fede smartphones. Det er gratis at deltage.

Der bliver hvert år afholdt massevis af konkurrencer på Facebook, Instagram og nettet hvor du kan vinde alverdens forskellige præmier og gevinster og her på siden har vi fundet alle aktuelle konkurrencer hvor du kan vinde en ny Iphone.

Konkurrencerne om en ny Iphone er gratis at deltage i og du kan hver uge finde nye konkurrencer om en ny Iphone her på siden, da vi hos Konkurrence Sentralen opdateret hele hjemmesiden for de seneste konkurrencer vi har kunne finde på nettet.

Hvis der ikke er nogen aktuelle konkurrencer om en Iphone, anbefaler vi at du ser på vores fulde oversigt over konkurrencer på nettet hvor der altid er nogle fede og sjove præmier som du kan være med i lodtrækningen om at vinde, det er også helt gratis.

UDVALGT KONKURRENCE

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000 kr. til Magasin og bliv ringet op med et godt tilbud på mobiltelefoni

Her kan du vinde en Ny Iphone helt gratis

Her finder du konkurrencer hvor du kan vinde en Iphone som enten del- eller hovedpræmie i en konkurrence. Du finder oplysninger om det enkelte konkurrence på konkurrencesiden du kommer ind på når du følger vores link til siden.

Ingen aktuelle konkurrencer

Det er desværre ingen aktuelle konkurrencer med den pågældende præmie, men frygt ej.

Vi har mange flere konkurrencer og der er helt sikkert noget du også ville kunne lide:

Vind den nyeste Iphone

Vind den nyeste Iphone 11 helt gratis! Ja, du hørte rigtigt, her på siden finder du aktuelle konkurrencer hvor der trækkes lod om en spritny Iphone. Det er helt gratis at deltage i konkurrencerne om en ny Iphone, det eneste du skal gøre er at følge vores link til konkurrencesiden, udfylde felterne og accepterer konkurrencebetingelserne, så er du med i lodtrækningen om en ny Iphone. Chancen for at vinde en ny Iphone afhænger af antallet af deltager på den pågældende konkurrence. For at øge dine vinderchancer kan du deltage i alle konkurrencerne hvor der trækkes lod om en Iphone 11, så øger du dine vinderchancer.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at deltage?2020-06-06T15:54:42+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne om en Iphone. Ingen af konkurrencerne her på siden er købsbetinget og deltagelse samt vinderchance er helt gratis og koster dig kun dine kontaktoplysninger.

Hvordan vinder man en Iphone?2020-06-06T15:53:42+00:00

For at være med i lodtrækningen om en Iphone 11 eller andre modeller af det anerkendte mærke Apple, skal man blot følge vores link til konkurrencen og opfylde konkurrencebetingelserne og accepter disse, samt udfylde de felter som oplyst på konkurrencesiden. Det er gratis at deltage og vinderchancen afhænger af antallet af deltagere i konkurrencen.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top