Vind en Iphone

Hjem/Konkurrencer/Vind en Iphone
Vind en Iphone2020-05-27T07:20:17+00:00

Vind en Iphone 11

Brug for en ny Iphone? Her på siden kan du finde konkurrencer hvor du kan vinde en helt ny Iphone 11 og andre fede smartphones. Det er gratis at deltage.

Spin 3 ens og du er med i konkurrencen om at vinde en iPhone 11 64 GB Black til en værdi af 6.299 kr.

Spin og vind en Iphone 11

CBB er kendte for at lave konkurrencer hvor du kan vinde smartphones heriblandt også den nyeste Iphone.

Og troligt er de igen på banen med en ny konkurrence om en Iphone 11 til en værdi af kr. 6299,-

Spin 3 små priser og få chancen for at vinde en iPhone 11.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 06-07-2020.

Hvor meget ved du om sociale medier? Vind iPhone 11 til værdi af 6.299 kr.

Vind en Iphone 11

Test din viden om børn og unges mobilforbrug og vind en iPhone 11.

Hvor meget ved du om sociale medier? Lige nu har du muligheden for at teste børn og unges mobilvaner ved at svare på 5 simple spørgsmål.

Du vil desuden få et godt tilbud fra Velkommen.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-05-2020.

Vind den nyeste Iphone

Det er almindeligt, at det at lide et af de revolutionerende mærker som iPhone-enheder ofte og søge efter det er en naturlig ting. Mennesker, som alle søger i lang tid at have et brand som Apple i din hånd, kan benytte sig af denne fremragende mulighed. Som vi alle ved, interessen for at få ikke overlades fra nogen. Så fyre gør dig klar til denne fantastiske chance for at vinde iPhone X fra Republic Labs 4. årlige iPhone X Giveaway! Ja, i belønningens navn vil vi gerne give et begrænset antal splinternye iPhone til de heldige vindere. For at få fat i denne store chance kan du følge nedenstående betingelser og ansøge om den.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-05-19T09:58:21+00:00

Hvis du er den heldige vinder af en konkurrence så vil du altid få direkte besked fra konkurrence afholder. I nogle tilfælde vil vinderen af en konkurrence også blive publiceret på konkurrence afholderens hjemmeside og sociale medie, dette står beskrevet i konkurrence betingelserne som du skal acceptere for at deltage i enhver konkurrence.

Hvornår trækkes vinderen?2020-05-13T09:03:18+00:00

Det fremgår ved hver konkurrence hvornår konkurrencen slutter og hvordan vinderen får besked. Dette finder du inde på konkurrence siden og i konkurrence betingelserne på den enkelte konkurrence.

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-05-12T13:43:21+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne. Du skal blot udfylde felterne og accepterer de pågældende konkurrence betingelser for den enkelte konkurrence også er du med i lodtrækningen om den præmie der udloddes i konkurrencen.

Hvem kan deltage i en konkurrence?2020-05-12T07:06:31+00:00

Alle kan deltage i konkurrencerne her på siden, du skal dog opfylde kravene til den enkelte konkurrence. De fleste af konkurrencerne har et alders- og bopælskrav. Du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne.

Skal man betale Skat af præmier man vinder?2020-05-12T06:54:36+00:00

Når du vinder en konkurrence på nettet skal du ikke betale Skat af denne til Skattestyrelsen. Denne udgift skal afvikles af den som afholder konkurrencen og du får derfor alle præmier helt skattefrit, uden at skulle bekymre dig om Skat.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.