Spil og vind

Hjem/Konkurrencer/Spil og vind
Spil og vind2020-07-11T10:15:56+00:00

Spil og vind 2020

Her på siden finder du skrab og vind konkurrencer hvor du kan deltage i en konkurrence ved at skrabe dig til præmien eller deltagelse i denne. Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne og dermed en chance for at vinde fede præmier på nettet.

UDVALGT KONKURRENCE

Telmore udlover et gavekort til Magasin på 3000dkk til brugere der samtidigt vil ringes op med gode tilbud.

Nyeste Spil og vind konkurrencer

Herunder finder du vores oversigt over spil konkurrencer hvor du kan vinde præmier helt gratis, ved at spille forskellige spil. Det kan være alt fra puslespil til skrabespil. Det er 100% gratis at deltage i disse konkurrencer, du kan dog kun deltage én gang. Det spiller ingen rolle hvordan du klarer dig i spillet, du deltager i konkurrencen uanset.

Deltag i Telmores store sommerkonkurrence

Vind 1 års gratis bredbåd

Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år. Kan du finde de matchen Boxer-par inden 2 minutter i Boxers store vendespil? Så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde gratis Boxer Bredbånd i et helt år!

Den 1. juli og den 1. august trækkes 3 vindere blandt alle, der har klaret spillet indenfor de 2 minutter. Vinderne får direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Boxer.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-07-2020.

Vær med i konkurrencen om is for 2000 kr. Du er med i konkurrencen, når du tilmelder dig Arrivas nyhedsbrev.

Saml puslespil og vind 2500 kr.

Svar på spørgsmålet, saml puslespillet, tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag i konkurrencen om et gavekort på 2500 kr. til luksus-camping hos GoGlamping.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Arriva.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-08-2020.

Spil og vind gratis

Spil og vind er en nogle af de sjoveste konkurrencer på nettet der findes. Her kan vinde præmier mens du spiller sjove spil.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-05-19T09:58:21+00:00

Hvis du er den heldige vinder af en konkurrence så vil du altid få direkte besked fra konkurrence afholder. I nogle tilfælde vil vinderen af en konkurrence også blive publiceret på konkurrence afholderens hjemmeside og sociale medie, dette står beskrevet i konkurrence betingelserne som du skal acceptere for at deltage i enhver konkurrence.

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-05-12T13:43:21+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne. Du skal blot udfylde felterne og accepterer de pågældende konkurrence betingelser for den enkelte konkurrence også er du med i lodtrækningen om den præmie der udloddes i konkurrencen.

Hvem kan deltage i en konkurrence?2020-05-12T07:06:31+00:00

Alle kan deltage i konkurrencerne her på siden, du skal dog opfylde kravene til den enkelte konkurrence. De fleste af konkurrencerne har et alders- og bopælskrav. Du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne.

Skal man betale Skat af præmier man vinder?2020-05-12T06:54:36+00:00

Når du vinder en konkurrence på nettet skal du ikke betale Skat af denne til Skattestyrelsen. Denne udgift skal afvikles af den som afholder konkurrencen og du får derfor alle præmier helt skattefrit, uden at skulle bekymre dig om Skat.