Skrab og vind

Hjem/Konkurrencer/Skrab og vind
Skrab og vind2020-07-11T11:08:52+00:00

Skrab og vind 2020

Her på siden finder du konkurrencer hvor du kan vinde en bil – Helt gratis.

Konkurrencerne er sponsoreret af vores partnere og du deltager ved at trykke på knappen “deltag” eller på billedet for den pågældende konkurrence samt udfylder de påkrævede felter, så er du med i konkurrencen om en helt ny bil.

UDVALGT KONKURRENCE

Telmore udlover et gavekort til Magasin på 3000dkk til brugere der samtidigt vil ringes op med gode tilbud.

Nyeste skrab og vind konkurrencer

Her finder du konkurrencer hvor du skal skrabe for at vinde præmier. Det er forskelligt fra konkurrence til konkurrence, hvor vidt du får direkte besked om du har vundet eller om du blot deltager i en lodtrækning hvis du skraber 3 ens. Du finder specifikationerne på de enkelte konkurrencer i deres betingelser.

Deltag i Telmores store sommerkonkurrence

Vind 1 års gratis bredbåd

Deltag i Boxers konkurrence og få mulighed for at vinde bredbånd gratis i et år. Kan du finde de matchen Boxer-par inden 2 minutter i Boxers store vendespil? Så deltager du automatisk i konkurrencen om at vinde gratis Boxer Bredbånd i et helt år!

Den 1. juli og den 1. august trækkes 3 vindere blandt alle, der har klaret spillet indenfor de 2 minutter. Vinderne får direkte besked.

Konkurrencen er sponsoreret i samarbejde med Boxer.

Deltag i konkurrencen

Konkurrence slutter 31-07-2020.

Tilmeld dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om en Adano robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr.

Tilmeld Harald Nyborgs nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 3000 kr.

Hos Harald Nyborg er der altid lave priser og du har nu muligheden for at vinde et lækker robotplæneklipper til en værdi af 2995 kr.

Vil du vinde et gavekort på 3000 kr.? Så skal du blot tilmelde dig Harald Nyborgs nyhedsbrev og så er du automatisk med i konkurrencen.

Det bliver ikke nemmere.

Deltag i konkurrencen

Der trækkes en vinder hver måned.

Skrab og vind gratis

Er du på jagt efter konkurrencer hvor du kan vinde fede præmier ved blot at skrabe online? Så er du kommet til det helt rette sted. I samarbejde med vores partners tilbyder Easy Leif en lang række forskellige type konkurrencer, heriblandt skrab og vind konkurrencer. Disse konkurrencer går ud på at du skal skrabe ét eller flere felter og afhængig af den pågældende konkurrence, er der forskellige måder at vinde på. Vi opdaterer dagligt hjemmesiden og ligger ud nye konkurrencer i samarbejde med vores partners. Disse konkurrencer er derfor ikke sponsoreret af Easy Leif men i samarbejde med andre virksomheder. Det er 100% gratis at deltage i alle konkurrencerne, det eneste du skal gøre for at deltage er at acceptere de gældende konkurrencevilkår på de enkelte konkurrencer og ofte må du også opgive dine kontaktoplysninger, hvor ved at du vil blive kontaktet af dem som afvikler konkurrencen med et tilbud eller anden salgsmateriale.

Om konkurrencer

Konkurrencerne her på siden er sponsoreret og indeholder affiliate links. Konkurrence Sentralen og vores andre Sentraler (hjemmesider) er opbygget i denne forretningsmodel og dette er måden vi tjener penge. Du kan læse mere om Konkurrence Sentralen og hvad affiliate marketing er.

Konkurrence betingelser

Hver enkelt konkurrence har specificeret deres egne konkurrence betingelser. Det er vigtigt at du læser konkurrence-betingelserne igennem, før du deltager i en konkurrence. Ofte skal du blot opgive dine kontaktoplysninger for at være med i lodtrækningen om fede præmier.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan ved jeg om jeg har vundet?2020-05-19T09:58:21+00:00

Hvis du er den heldige vinder af en konkurrence så vil du altid få direkte besked fra konkurrence afholder. I nogle tilfælde vil vinderen af en konkurrence også blive publiceret på konkurrence afholderens hjemmeside og sociale medie, dette står beskrevet i konkurrence betingelserne som du skal acceptere for at deltage i enhver konkurrence.

Hvad koster det at deltage i en konkurrence?2020-05-12T13:43:21+00:00

Det er 100% gratis at deltage i konkurrencerne. Du skal blot udfylde felterne og accepterer de pågældende konkurrence betingelser for den enkelte konkurrence også er du med i lodtrækningen om den præmie der udloddes i konkurrencen.

Hvem kan deltage i en konkurrence?2020-05-12T07:06:31+00:00

Alle kan deltage i konkurrencerne her på siden, du skal dog opfylde kravene til den enkelte konkurrence. De fleste af konkurrencerne har et alders- og bopælskrav. Du skal være minimum 18 år gammel og bosat i Danmark for at deltage i konkurrencerne.

Skal man betale Skat af præmier man vinder?2020-05-12T06:54:36+00:00

Når du vinder en konkurrence på nettet skal du ikke betale Skat af denne til Skattestyrelsen. Denne udgift skal afvikles af den som afholder konkurrencen og du får derfor alle præmier helt skattefrit, uden at skulle bekymre dig om Skat.

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.