Facebook konkurrencer

Hjem/Konkurrencer/Facebook konkurrencer
Facebook konkurrencer2020-08-02T10:21:54+00:00

Ny Facebook konkurrence hver måned

Konkurrencer på Facebook er ganske populært og hos Sentralen er dette selvfølgelig ingen undtagelse, vi har faktisk taget det til det næste niveau og valgt at køre en ny konkurrence hver måned, så du kan blive en Facebook vinder, hver måned, altid.

Vores konkurrencer på Facebook har som altid en minimums værdi af kr. 500,- og du er dermed sikker på at vores præmier er særdeles fede og ikke mindst værd at vinde.

Konkurrencerne er hverken sponsoreret eller udarbejdet i samarbejde med Facebook og du kan deltage hver eneste måned, ved at skrive en kommentar i konkurrenceopslaget som oprettes i starten af hver måned.

Vinderen af Facebook konkurrence får direkte besked på Facebook og vil blive annonceret i konkurrence-opslaget, ved at “tagge” personen i opslaget.

Har du en konkurrence på Facebook?

Har du en aktiv eller kommende konkurrence som du gerne vil have her på siden? 
kontakt Sentralen med oplysninger om din Facebook konkurrence, så skal vi ligge den op, her på siden.

UDVALGT KONKURRENCE

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000 kr. til Magasin og bliv ringet op med et godt tilbud på mobiltelefoni

Flere konkurrencer på Facebook

Herunder kan du finde den fulde liste af Facebook konkurrencer som du kan deltage i og dermed være med i lodtrækningen om lækre præmier fra virksomheder og sider på Facebook. Det er 100% gratis at deltage.

Test din viden om danskernes økologiske vaner og vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne og få et unikt tilbud

Vind 3 måltidskasser fra Aarstiderne

Hvor meget ved du og danskernes økologiske madvaner?

Du skal blot svare på 3 spørgsmål, og så er du med i konkurrencen om 3 lækre måltidskasser fra Aarstiderne.

Der trækkes en vinder hver måned i hele 2020, så chancen for at du vinder 3 måltidskasser fra Aarstiderne er endnu større end ved andre konkurrencer med samme antal deltagere.

Alle deltagere får et unikt tilbud fra Aarstiderne.

Deltag i konkurrencen

Der trækkes en vinder hver måned.

Andre gratis konkurrencer

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000 kr. til Magasin og bliv ringet op med et godt tilbud på mobiltelefoni

VIND ET GAVEKORT PÅ 3000 KR.

Deltag i konkurrencen om et gavekort på 3000 kr. til Magasin og bliv ringet op med et godt tilbud på mobiltelefoni

DELTAG

Konkurrencen slutter 14/09/2020.

Det er ikke kun på Facebook at konkurrencer kan findes, der er et hav af forskellige konkurrencer med sjove, fede og vilde præmier hver eneste dag.

Hos Konkurrence Sentralen har vi sat os for at finde alle konkurrencer på nettet og bringe dem til dig ét sted, nemlig lige her på Konkurrence Sentralen.

Skal du være den næste heldige vinder?

Deltag i konkurrencerne og vær med i lodtrækningen om fede præmier, hver eneste dag.

Sådan deltager du i en konkurrence på Facebook

For at deltage i en konkurrence på Facebook skal du have en profil eller bruger på det sociale medie Facebook. Det er op til konkurrenceafholder at sætte kravene for deltagelse, i nogle tilfælde skal du blot “like et opslag” og andre ønsker at du følger deres Facebookside for at du er med i lodtrækningen om den aktuelle gevinst der er tale om. Der findes dog regler for konkurrencer på Facebook og en markedsføringslov som regulerer hvad som man kan kræve af andre for at deltage i en konkurrence på Facebook, andre sociale medier og generelt. Disse regler skal altid overholdes og hvis en konkurrence ikke overholder gældende love og konkurrenceregler, så kan du sende en klage til Forbrugerombudsmanden som håndhæver den aktuelle markedsføringslov. Du kan også finde brugbar information om konkurrencer på Sociale medier hos Forbrug.dk som anbefalet på Forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Deltag i konkurrenceopslaget

For at deltage i konkurrencer på Facebook, skal du gå til den pågældendes side konkurrenceopslag for at deltage, ved at opfylde de krav som beskrevet i konkurrenceopslaget. Mange kommer ofte til at deltage i de “delte” opslag som andre har slået op, men da vil ikke dine oplysninger fremgå på det rigtige konkurrenceopslag og du er derfor ikke med i konkurrencen hvilket ville være synd, så husk at gå direkte ind på konkurrenceafholders Facebookside for at deltage

Konkurrencebetingelser

Når det kommer til Facebook konkurrencer, så gælder de samme konkurrencebetingelser som alle andre steder, de sociale medier er ingen undtagelse. Det er dog vanskeligere at kontrollere og validere konkurrencebetingelser på Facebook, end det eksempelvis er på en hjemmeside hvor du kan benytte cookies til tracking og indsamle information som accept på konkurrencebetingelser og at du må kontaktes efter deltagelse. Som altid, så vær kritisk til det du falder over på de sociale medier og internettet.

Vinderchance

Chancen for at vinde en konkurrence afhænger af deltagerantallet og antal lodtrækninger. Nogle konkurrencerne har blot én trækning og dermed en vinder, hvor andre konkurrencer har en ny lodtrækning hver måned. Jo flere konkurrencer du deltager i, jo større en din chance for at vinde.

Ofte stillede spørgsmål

De forskellige konkurrencer på nettet

Der findes mange forskellige konkurrencer på nettet og sociale medier som Facebook og Instagram, hos Konkurrence Sentralen forsøger vi at leverer alle de bedste gratis konkurrencer der findes på “the world wide web” som du kan deltage i og dermed være med i lodtrækningen om fede præmier, helt gratis.

Du kan også finde sjove alternative konkurrencer som eksempelvis skrab og vind og spil og vind konkurrencer, hvor du skal lave en handling for at deltage i konkurrencerne.

Uanset hvilken konkurrence du vælger, så er tilmeldingen super enkel. Du skal blot følge de instruktioner som du finder på den pågældende konkurrence, samt accepterer konkurrence betingelserne, så er du med i konkurrence og lodtrækningen.

Kilder:

Forbrugerombudsmanden | Forbrug | KFST | SkattestyrelsenRetsinformation | Wikipedia

Seneste artikler om konkurrencer

Hos Konkurrence Sentralen er vi eksperter i konkurrencer og vi er dedikeret til at holde os og andre opdateret på love og regler samt information om konkurrencer på nettet. Du kan blive klogere på konkurrencer i vores mange artikler.

Go to Top